Virasto & Palvelut

Virkatodistus

Virkatodistuksen voi tilata

Sähköisellä lomakkeella tällä sivulla.
Puhelimitse numerosta 0400-811 189, Luvian palvelupiste tai
044-3652050, Eurajoen kirkkoherranvirasto
sekä asioimalla Luvian palvelupisteesä, osoitteessa Pappilantie 2
tai Eurajoen kirkkoherranvirastossa, osoitteessa Kukkapolku 2,

Todistuksista perittävät maksut  01.06.2015 alkaen

Maksuttomat todistukset: Päätöksen mukaan henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamiseksi Kirjuri-jäsentietojärjestelmästä tulostettu todistus, joka koskee seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja (ns. elää-todistus), on maksuton.

9 euroa maksavat todistukset: Mikäli jäsentietojärjestelmästä saatavaan todistukseen tulee laajempia tietoja (esimerkiksi henkilön muuttotietoja, aviopuolison, lasten tai vanhempien tietoja), virkatodistuksesta veloitetaan 9 euroa. Todistukset, jotka laaditaan manuaalisesti ja niiden tietosisältö pohjautuu Kirjuri-jäsentietojärjestelmään ja/tai perhelehtiin, maksavat 9 euroa. Tällöin todistukseen kirjoitettavan tiedon määrällä ei ole vaikutusta todistuksen hintaan. Jos manuaalisesti laadittavaan todistukseen haetaan tietoa kirjamuotoisista kirkonkirjoista ja tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä muutto-, avioliitto- tai kuolintietoa, todistus maksaa 9 euroa.

30 euroa maksavat todistukset: Muista kuin yllä mainituista manuaalisesti tehdystä todistuksista peritään 30 euroa.

Maksullisen todistuksen lähettämisestä peritään lisäksi toimitusmaksu 5,50 euroa.

Sukututkimusta varten laadittujen todistusten maksut

Sukutukimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Jos todistuksen laatimiseen kuluu 1 tunti ja 15 minuuttia, laskutetaan asiakkaalta perusmaksu 30 euroa ja 2 x 30 minuutin ajalta 15 euroa, yhteensä 60 euroa. Todistuksen lähettämisestä peritään lisäksi toimitusmaksua 5,50 euroa.

Tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten maksut

Tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 12 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Todistuksen lähettämisestä peritään lisäksi toimitusmaksua 5,50 euroa.

Toimitusmaksu

Maksullisen todistuksen lähettämisestä peritään toimitusmaksua 5,50 euroa. Jos maksullinen todistus lähete-tään ulkomaille, lisätään kustannuksiin vielä posti- ja pankkipalvelumaksut. Mikäli todistus ja lasku lähetetään eri osoitteisiin, veloitetaan toimitusmaksun (5,50 €) lisäksi vielä erillinen 5,50 euron lähettämismaksu. Yhteensä toimitus- ja postikuluja tulee tällöin 11 euroa. Mikäli laskuttaja joutuu lähettämään maksukehotuksen, veloitetaan siitä 5 euroa.

Muut maksut:

-Kirkkoherranviraston tai keskusrekisterin hallussa olevan sukuselvitystoisteen kopiosta veloitetaan 7 € sivulta.
-Jos lasku lähetetään eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan laskun lähettämisestä 5,50 € (lasku ja todistus eri osoitteisiin 11 €).

Tietyillä viranomaisilla on oikeus saada tiedot maksutta.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Kenestä virkatodistus tilataan
Etunimet
Entiset sukunimet
Syntymäaika
Syntymäpaikka
Milloin muuttanut
Paikkakunnalle
Paikkakunnalta
Tiedot myös

Tarkoitus
Mitä käyttötarkoitusta varten virkatodistus tilataan
Tilaajan tiedot
Nimi
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite
Vahvistus tilauksesta ilmestyy tämän lomakkeen paikalle sen jälkeen kun olet lähettänyt tilauksen. Voit tulostaa vahvistuksen.